HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Godsaker mot hoste

Lille My er ikke helt i slag om dagen.  Var litt pjusk på torsag og på kvelden fikk hun høy feber og hoste. Var en slitsom natt for oss begge med mye hoste og deretter oppvåkning. I går fikk jeg kjøpt et par saker som skulle hjelpe mot hoste og slim. Var mye bedre i natt i hvertfall, uten at jeg vet om det har hatt noe med saken å gjøre. Smakte på lakrisrotteen jeg også, og den var faktisk god. Svarthyllekstrakt var jo rene godteriet så ikke noe problem å få det i godjenta :)I dag er hun ganske i farta så det blir en bra helg after all tror jeg :)

GOD HELG!

3 kommentarer

Mjuuugly

27.mar.2010 kl.18:01

Så flott, dette må jeg nesten lagre på en dokument hvis det går greit?

Vi har lenge brukt en hostesaft fra helsekosten, med rene urter, økologisk. Den har hjulpet veldig godt på de verste hostekulene, roer halsen på en måte og den smaker godt. Jeg er alltid på jakt etter enda flere metoder. Grusom hoste er ordentlig vondt!

Sv: den var knallgod også ;) Tusen takk og ha en super kveld :)

GRØNT VANN

27.mar.2010 kl.19:18

Mjuuugly: Selvfølgelig! Har du smakt den alt også?! Hyllebærekstarkt er vel ikke akkurat å regne som hostesaft, men styrker immunforsvaret og kan hjelpe ved begynnende infeksjoner (eller forebyggende). Hvilken type har du brukt fra helsekost?

Mjuuugly

28.mar.2010 kl.17:52

Så bra :D Har ikke smakt blandingen din nei, men tenkte å kjøpe å ha stående ;) Den vi har brukt husker jeg ikke hva heter, den er tom nå så har ikke flaska lengre.

Skriv en ny kommentar


Share |

hits