HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Jeg har slitt ut blenderen!

Skulle lage meg en deilig kveldssmoothie, og SKVIK SKVIK, hva var det? Jo det var blenderens siste skrik. Eller skvik... Gummien rundt tannhjulet som drar kniven rundt ble bare skrellet av. Den går jo fortsatt men det er vel bare et tidsspørsmål før den ikke drar kniven rundt lenger i det hele tatt. Hulk! Men den har vært i tro tjeneste i 5 år nå da. Ikke så verst egentlig å slite ut kjøkken maskina, hehe :D *flire* (Garantien har selvsagt akkurat gått ut, og kanskje er de programert til å ryke rett etter det?!)

MEN! Dette betyr at jeg må ha ny da. A-ha! Nå skal jeg i hvertfall kjøpe en skikkelig bra en. Hvilken skal jeg velge? Forslag? Hvilken bruker du?

Én kommentar

Mjuuugly

27.apr.2010 kl.23:05

Oioioi, det skal godt gjøres å slite ut en blender ja! Hehe. Jeg kan egentlig ikke hjelpe deg, men vet at "blend tec" skal være noe av verdens beste blendere, sjekk youtube, de er RÅ! Har selv hatt OBH nordica i to år og den er fortsatt god, men ingen raser. Nå bruker jeg den blenderen som fulgte med på foodprossesoren og som alle andre blendere er de jo knallgode i begynnelsen når bladene er skarpe. Lykke til på blenderjakt, moro :D

Skriv en ny kommentar


Share |

hits