HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Nerdebloggeren

 

I følge wikipedia er en nerd en person med et snevert interesseområde eller en sær hobby, men som har uvanlig god kunnskap og forståelse på dette området. Jeg har nok generelt en tendens til å dypdykke i det som interesserer meg. Og når man er så til de grader ineressert i noe så "kjedelig" som mat og helse, så kan man fort havne i nerdefella. Min ide var derfor at jeg skulle leve ut nerdenykkene mine på dette området her på denne bloggen, for så å tone det litt ned på privaten. Prøve i hvertfall? Litt usikker på om det lykkes enda :)

 

Etter at jeg startet å blogge har jeg også fått en del kommentarer fra venner og bekjente av typen "herregud, jeg får helt prestasjonsangst av den bloggen din!" og "kjempeimponert, du er så flink!" etc. Vi bare si at jeg ikke har ment å lage noen skryteblogg eller å gi andre dårlig samvittighet på noen måte. Grunnen til at jeg blogger er mest for egen nytte, slik at jeg kan se hva jeg faktisk gjør som er bra og som funker. Jeg er i en evig prosess for å finne det mest mulig opptimale kostholdet,  og som også er gjennomførbart i hverdagen. Dette er noe jeg har holdt på med mer eller mindre i 10 år nå, og sannsynligvis kommer til å holde på med, og perfeksjonere, resten av livet. Jeg har leste en del, og trodde jeg kunne ganske mye, men jo mer jeg leser jo mer er det å dykke ned i og å utforske. Jeg kunne jo ha skrevet min egen private dagbok på temaet, men så tenkte jeg som så at om noen andre kunne ha glede av å lese om hva jeg finner ut og holder på med, til og med kanskje bli bitte litt inspirert, så er jo det fint. Er det ikke det internet er til for da?

 

Blir også veldig glad for alle kommentarer! Det er en fin måte å komme i kontakt med andre med samme interesse på.

 

Og, om noen skulle være interessert i hundetrening, så dyrker jeg den nerdetendensen på www.portisbirk.blogspot.com :)

 

En god langhelg til dere som er innom!

5 kommentarer

Føler meg også litt "nerd" innimellom, men det får bare være.bedre å ha ekstremt mye enn ekstremt lite kunnskap om hva man putter i munnen, selv om det for mange kan virke litt vel sært. Det er jo ikke for å skryte, men heller for å opplyse og kanskje inspirere andre til å komme seg bort fra det dårlige kostholdet mange har..jeg har vertfall latt meg inspirere av mange helse-bloggere,blogging er jo en super måte å utveksle erfaringer på!

May Karin

16.mai.2010 kl.17:27

Syntes du har en flott blogg. Den er til kjempeinspirasjon for andre soom har løs å leve litt mer sunt, mne ikke har så mye kunnskap på området. Du skal ikke føle at det er en skryteblogg, for det er det ikke :)

Ada Linnea

16.mai.2010 kl.22:27

Hehehe, nerd is wonderful er min mening. Har også fått en god dose kommentarer fra venner rundt det de kaller "helsetrenden" jeg dyrker (som jeg heller vil kalle en selvsagt livsstil og prioritering). Og du lurte på hvorfor jeg ville prøve å kutte ut melk: både fordi noen av mine venner har blitt kvitt plager (de ikke visste om), kronisk trøtthet og en slags "tåke" i hodet, og fordi jeg har lært mye om melkens prosesser i kroppen gjennom kjemien jeg har studert det siste året. Det er spennende å prøve ut ulike ting, lytte til kroppen, kjenne at man lever. Men heldigvis merket jeg liten forskjell og drikker melk i moderate mengder.

God 17 mai:)

GRØNT VANN

18.mai.2010 kl.21:18

Takker for oppmuntrende ord :)

Bloggen er en slags motivasjon for meg til å holde det jevnt gående (og ikke bare i skippertak som jeg generelt er veldig god på). Hvis jeg kan inspiere andre på min vei er det en super bonus!

Veronica

09.jun.2010 kl.19:18

'Synes det er trist å høre at folk skal være "negative", bare fordi du har en interesse og den tilfeldigvis er helse. Jeg får også høre mye dritt, "øh at du gidder å lese innholdsfortegnelser på alt, er det noe vits da, raring"... åj plutselig blir de mye friskere selv av å kutte ut lettbrusen osv, og ser jo at hei kanskje det er noe i alle disse e-nr på alt... kanskje JEG ikke er så rar likevel som allerede har lest om dette her.

Spennende blogg forresten, skal ta en solid leserunde her når jeg orker ;)

Skriv en ny kommentar


Share |

hits