HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

VANN, herlig FRISKT VANN

Jeg har lenge tenkt på å skrive et innlegg om vann. Jeg var nemlig på et kjempefint foredrag med Barbara Hagen fra Vitale Livsrom i sommer. Det dreide seg om såkalt strukturert vann, det vil si vann som har en krystallisk struktur, slik vann som strømmer fritt i naturen har. Når vannet presses igjennom kilometervis med rør, og står under høyt trykk, slik det er nødvendig for at vi skal få vann i springen, blir krystallene deformert og ødelagt. Akkurat som fine snøkrystaller blir til runde korn når snøen blir for tung og presses sammen.

Kroppen består av ca 70 % vann, og hjernen ca 90 %! Babyer består faktisk av ca 75 % og godt voksne nærmere 60 %, så vi tappes sakte men sikkert for vann. Vi må hele tiden fylle på for å holde væskebalansen oppe. Logisk nok. Så, vi er engie om at vi må få i oss vann, men er det likegyldig hva slags vann vi drikker? Vann fra springen, vann fra flaske, med eller uten kullsyre, eller friskt fjellvann? Jeg tror ikke det.

Den gode nyheten er at du nå kan få like friskt vann hjemme på kjøkkenet! I hvertfall om vi skal tro det som sies om produktene til TC energy design.TC energy design er konstruert av den østeriske musikeren Thomas Chochola, med elementer fra musikkens klangformer og naturens geometri, inkl. Flower of Life og Det Gylne snitt. Hovedproduktet er vannkarafler i ulike strørrelser, men det finnes også ulike glass, brikker og sugerør. Produktene kan også brukes med juice eller vin, noe som skal øke smaken og kvaliteten på drikken. Under er et bilde tatt av en vannkrystall fra spirngvann før og etter kun 1 minutt i karaffelen.

Etter 3 minutter i karaffelen skal altså vannet ha blitt revitalisert, dvs fått tilbake sin krystalliske struktur, nøytral ph-verdi og blitt "bløtt", med bedre smak og høy biologisk verdi. Vann med høy biologisk kvalitet vil bl.a. hjelpe kroppen i å skille ut avfallsstoffer. Høres ganske utrolig ut.

Er jo nesten for utrolig dette altså, og skeptikeren i meg roper som en gal: Dette må være humbug! Men skeptikeren tapte i hvertfall den kvelden, for jeg kom hjem med både karaffel, vannglass og vinglass :) Uansett om det funker eller ikke, er glassene og karaffelen fin å se på i hvertfall! Og passer fint sammen med de andre karaflene mine fra loppis. Ikke sant?
Koklusjon: Husk å drikke nok vann! Og har du muligheten til å få kjøpt deg en Aladinkaraffel så gjør det. Forhandleroversikt finnes her. Jeg har sett at den har dukket opp både her og der i det siste, så skulle være lettere å få tak i nå. Jeg ser også at det er mye motstand, spes fra fysikere og kjemikere angående vitenskapen bak dette (f.eks. her). Og ja, kanskje er det reinspikka vås. Jeg vet ikke. Men fin er den i hvertfall, og om den kan få deg til å drikke mer vann så er det verdt penga sine :)

Hvis du vil lese mer om TC Energy design og strukturert vann følg linkene under:

falcktrading.com (litt reklame her for div produkter, men syns det var en fin artikkel)

tcenergydesign.com

vitalelivsrom.no

altshop.no

 

 

Update:

TC Norway har nå fått ny nettside: tcenergydesign.no

 

 

 

Hva tror du?

Har jeg kjøpt katta i sekken?

Prøvd noen av produktene selv? Eller andre vannrensesystemer?

 

 

7 kommentarer

Solveig

16.nov.2010 kl.12:13

Hmm, interessant! Men blir som du, litt skeptisk...Dette er helt ny informasjon for meg. Finnes det noe vitenskapelig eller noe dokumentasjon på dette? Ble veldig nysgjerrig her. Den var veldig fin sammen med karaflene dine hvertfall, så bortkasta var den uansett ikke :D

T

16.nov.2010 kl.22:46

Jeg tror, sikkert ikke overraskende, at du har kjøpt katta i sekken.

Men en fin "katt" er det jo;)

Marianne

17.nov.2010 kl.10:12

Regna med det Tonje, hihi :D

Gjest

18.nov.2010 kl.22:57

Du har blitt lurt.

http://28815.vgb.no/2010/04/26/hva-med-por%C3%B8st-vann/

GRØNT VANN

20.nov.2010 kl.13:04

Gjest: Kanskje, kanskje ikke.. :)

Gjest

20.nov.2010 kl.18:44

Sålenge de som selger det ikke fremlegger noen som helst dokumentasjon, så kan du trygt anta at du har blitt lurt. Vann er vann, og så lenge det er flytende er det ikke strukturert på noen som helst måte. Vil du ha strukturert vann er det bare å tygge isbiter.

kraft

20.nov.2010 kl.19:19

Jaja, fin karaffel iallefall, enten den funker eller ikke! :)

Skriv en ny kommentar


Share |

hits