HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Bevisst bloggerJeg har blitt en bevisst blogger! Dvs det har jeg jo vært hele tiden, men nå "offsielt" sett. Dette er en fane laget av nettstedet grønn&skjønn, som igjen er underlag firmaet Green Spirit. Et firma som har spesialisert seg på økologiske velværeprodukter av høy kvalitet. Hva definerer så en bevisst blogger? Jo, det er en som tar bevisste valg i hverdagen. Hverken mer eller mindre. Under følger grønn&skjønn sin lille liste for hva en bevisst blogger bør være og vite. Tror jeg kan huke av på disse punktene!

Bevisste bloggere bør:
- Være miljøvennlige
- Kjenne til fordelen ved bruk av økologiske produkter
- Velge økologisk så sant det er mulig
- Bidra til å spre det grønne budskapet og inspirere andre.

3 kommentarer

Silje Silje

03.jul.2010 kl.17:32

sv: Nei uffda! http://www.funkyraw.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=31&products_id=190 Denne bruker jeg, har ikke prøvd andre. Syns denne er søt og god. Litt spesiell smak, men ble fort vant til den og da ble det veldig veldig godt(gjelder både bipollen og fudge)! Men jeg har hørt at det kan være ganske stor forskjell på smak på bipollen, så prøv en annen type før du slår fast om du liker det eller ikke (hvis du vil da såklart ;) ).

Silje Silje

05.jul.2010 kl.21:58

Jo takk for det :-) Ja, sta er jeg. Kjører ofte i grøfta, men alltid opp igjen også :) Ting skal bli bedre, og jeg har ingen planer om å falle tilbake på den gamle dårlige livsstilen igjen.

Line

06.jul.2010 kl.22:43

Tro om jeg kan kalle meg en bevisst blogger? Føler jeg oppfyller de fleste kriteriene, he he:).

Super blogg! Tykkmelken så spennende ut, skal prøves. Holder også familien borte fra vanlig melk.

Line

Skriv en ny kommentar


Share |

hits