HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

LuksusfrokostDet har ikke blitt noen større feriereise på oss i år, så da må man lage hotellfrokosten sjøl. Den ultimate frokosten fikk jeg på feietur i Århus en gang, alt jeg ønsket meg på en gang. Egg, bacon, frukt, ferskt brød, litt salat, yoghurt og te. Så det prøvde jeg å gjenskape i dag, med noen virer så klart. Alt glutenfritt og melkefritt, bortsett fra tjukkmjølka. Hvis du reagerer på melkeprodukter, kan det hende du tåler denne. Dette har jeg skrevet om i et tildligere innlegg, se her. Brødet er fritt får gluten og gjær, men fullt av proteiner og sundt fett. Jeg har tatt utgangspunkt i brødoppskrifter på den fine bloggen til Line Holdal. Det er opprinnelig fløte i oppskriften men jeg byttet ut med tjukkmjølk og vann. Kremosten har jeg byttet ut med cottage cheese fra Rørosmeieriet. Produktene derfra er i hvertfall ikke homogenisert, en prosess som ødelegger fettet.Ha en fin sommerfeiredag!!

4 kommentarer

Mjuuugly

28.jul.2010 kl.21:40

Sv: Du sier noe der. Jeg stusset over det selv og jeg får bare håpe det er ET kvaffekvern. "En kaffekvern" høres utlendingnorsk ut, i mine ører ;)

Marthe

29.jul.2010 kl.08:35

Nam,det så godt ut.Rørosmeieriet har utrolig bra produkter.Skulle ønske de var litt lettere tilgjengelig.Kul duk,forresten:)

Svanemor

29.jul.2010 kl.11:59

Mmm, så kjempe godt ut!

Kaffiknopf

31.jul.2010 kl.12:11

Tusen takk for your lovely comment - I answered you on my blog but I´m not sure if you find it - so I say HELLO here ;) Unfortunately I understand only a little bit, too. But your blog looks great!

Skriv en ny kommentar


Share |

hits