HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Jeg prøver lykken igjen

Jammen er det ikke konkurranse på bloggen til Silje igjen, og jeg hadde jo sånn flaks forrige gang så.... Denne gangen er premien en boks Bio Stabilizer fra Pure Planet, levert av SuperNature. Bio Stabilizeren er en type grønt pulver med gress fra kamut og bygg, i tillegg til aktivert bygg og den vannløselige delen av riskli som er svært rikt på naturlig vitamin E.En annen type grønt pulver var jo utgangspunket for navn på, og første innlegg på bloggen min, så dette er en kokurranse for meg :) Satser på å vinne!

7 kommentarer

Silje Silje

08.sep.2010 kl.09:59

:-)

Silje Silje

08.sep.2010 kl.11:42

Stek dem på lavere varme og bruk litt lenger tid :-) For høy varme gjør dem tørre .

T

08.sep.2010 kl.12:19

"Bio Stabilizer (Scoop of Greens i USA) ble av Diabetes Recource Senter i USA overrakt stempelet "Seal of Approval" som et trygt og gunstig tilskudd for blodsukkerbalansen." Jaha, hva er så Diabetes Resource Senter"? Et søk på google viser bla denne siden http://www.quackwatch.com/04ConsumerEducation/Nonrecorg/drc.html

hvor den som er interessert kan lese at dette senteret har kommet og gått litt, det finnes lite informasjon om hva de driver med og hvilke kriterier de har for å gi stempelet sitt. Det er tydeligvis ledet av en dame som har som sine kvalifikasjoner at hun er velsignet av Gud med kunnskap og erfaring.

Fyr løs diskusjon;)

lilja

08.sep.2010 kl.14:54

fått helt dilla på superfood jeg nå.blir vell så jeg kjøper supermat boken til neste uke tenker jeg.hehe..ha en fin dag videre!

GRØNT VANN

08.sep.2010 kl.19:07

T: Det er jo tydelig at dette seal of approval kanskje ikke er så mye verdt da. Men for min del betyr det ikke så mye. Ingrediensene i produket er regnet som supermat, dvs matvarer/ingredienser med eksepsjonelle og gjerne bredspektre næringsverdier i tillegg til medisinske egenskaper. Ei heller prosessert eller varmebehandlet over 40 gr. Dette er det som betyr noe, for meg. Seal of approval or not :)

T

08.sep.2010 kl.22:01

Jeg tenker som dette: pulver kan jeg ikke identifisere. Hvis jeg skal spise det vil jeg at det skal være laget av noen jeg har tillitt til, noe som blant annet forutsetter at jeg tar dem seriøst. Jeg kan ikke ta noen seriøst som bruker en tilsynelatende flott men i virkeligheten tullete tittel for å markedsføre produktet sitt.

Supermat skal jeg ikke si noe om for det har jeg ikke satt meg inn i. Igrunn har jeg god tro på en del av "greia" men synes det omtales i litt vel "mageiske" vendinger og akkurat det er jeg litt skeptisk til.

En annen ting er at jeg er ganske sikker på at alt som har effekter også har/kan ha bieffekter, naturpreparater som skolemedisiner. Jeg er for eksempel positiv til akupunktur og tror/ vet at det virker på en del ting. Jeg kan litt om det og da jeg lærte det øvde vi på hverandre. Jeg kjente at det "skjedde" noe. Men jeg likte ikke dette heller, jeg liker ikke å utsette min friske kropp for effekter og bieffekter den ikke trenger. Av samme grunn er jeg skeptisk til dette med å spise noe i høye konsentrasjoner som vel er noe av hensikten med disse pulverne. Man kan dessuten også få farlige forgiftninger av næringsstoffer som feks vitaminer hvis man får i seg altfor mye.

En annen ting er at jeg har hørt/lest at kroppen ikke tar opp næringsstoffer på samme måte når den får det i seg som feks C-vitaminpille istedenfor appelsin. Husker ikke hvor jeg har dette fra så skal ikke si det altfor sikkert. Om det er overførbart til pulver vet jeg selvfølgelig heller ikke.

Jeg tror/mener at det er best og tryggest å få i seg næringsstoffer på en mest mulig naturlig måte -som grønnsaker eller frukt (helst økologiske ettersom de inneholder mye mer næringsstoffer men det går jeg sterkt ut ifra at du vet;)). Du kan selvfølgelig tro og mene noe annet men det er jo interessant å diskutere det:)

GRØNT VANN

09.sep.2010 kl.11:27

T:Jeg tror ikke det er meningen at man skal ta så store doser, og i prinsippet kan man knaske kamutgress etc ferskt, evt lage fresk juice av det. Man kan til og med dyrke det selv. De mest entusisastiske gjør det. Og man får kjøpt egene gressjuicere. For de som er litt mer late er pulver en fin løsning spør du meg.

Jeg skjønner som sagt skepsisen din til denne tittelen, men jeg mener ikke som deg at det trenger å være et useriøst produkt allikevel. Les heller litt om ingrediensene.

Og jeg mener også ha lest/hørt det om C-vitaminpiller kontra fra mat. Men C-vitaminpiller/pulver som er kjemisk framstilt er ikke det smme som dette (og andre) grønne pulver, som jo er tørket og pulverisert mat der alle næringsstoffene skal være intakt. Frmstilt uten høy varme (altså rått), konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.

Når det er sagt, er jeg også klart for å spise mat, mest mulig, i sin naturlige form! Men mener at grønt pulver er et fint tillegg. Er ikke hver dag det knaskes rå, grønne grønnsaker ellers...

Skriv en ny kommentar


Share |

hits