HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Ingefærgodteri

Var og hanlet på innvarndrerbutikk her om dagen og da fant jeg igjen dette godteriet. Tror de har det omtrent på alle innvandrerbutikker, og det er sååå godt! Det er jo laga på vanlig sukker da, men inneholder i hvertfall ikke så mye annet rart. Konsistensen er myk og karamellaktig, og smaken er søt og ganske sterk. Appelsinsmaken hadde jeg ikke prøvd før og den var yummi den óg.Har du smakt sånn før?


6 kommentarer

Silje Silje

09.sep.2010 kl.20:29

Nei hææææregud, oppskrifer er til for å følges, inspireres av og få kreativitet til å lage sine egne! :-)

Janicke

10.sep.2010 kl.11:01

De hørtes gode ut, ingefær er snadder. Men med alt det sukkeret får jeg holde meg til ingefærteen min :-)

Veronica

13.sep.2010 kl.20:06

Åh haha ja jeg kjøpte faktisk en sånn engang, men fant aldri ut hva den inneholdt da jeg ikke skreiv så detaljert blogg den gangen... da var det bare sukker og ingefær faktisk, fikk for meg det var noe annet også pga konsistensen... kanskje tapiokaen jeg reagerte på...

Gode for halsen sa mannen i kassa, det kan jeg tro på :D... appelsin? Ooooh, ser jeg de skal jeg prøve. Men når jeg ser det står peanøttsmak på en av dem så blir jeg litt betenkt... mente det var nøyaktig lik eske jeg fant men kanskje jeg åt med peanøtter i da? Peanøtter har jo egen konsistens...

Morro med slike butikker!! Må ta meg en tur en dag. Var innom en i forrige uke, skulle ha noe å drikke uten å bruke for mye penger på matbutikken og endte opp med en 100lapp der i stedet. Jada.

Even

15.sep.2010 kl.14:11

Nå prøvd med stor suksess hjemme hos oss! Tre bokser snart tomme...(burde kanskje vente litt med å kjøpe mer).Takk for tipset Marmeladen!

Marianne

15.sep.2010 kl.22:39

Even: Ingen årsak, og det får man si! Her får de ligge en stund selv om de er gode. Syns det holder med én om gangen siden de er såpass "heftige".

Even

16.sep.2010 kl.08:32

Søtsuget kjenner ingen grenser hjemme hos oss til tider....ingen unger å være godt eksempel for... menmen, det er i det minste lite som begynner med "e-" i dette her, synes i grunn er det viktigste.

Skriv en ny kommentar


Share |

hits