HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Bondens marked & palais des thés

I dag ble det bytur på hele familien! Først bondens marked, så en svipptur innom Le palais des thés, før loppis på Ila Skole. Hadde aldri vært på bondens marked før så var veldig spent. Det var mye godt, men hadde i grunnen håpet at det skulle være mer grønnsaker å få kjøpt. Særlig nå som det er sessong for det. Men fikk da handla med litt av hvert allikevel, blant annet lammekjøttdeig og kje-kjøtt fra Trygve Brovold Kjøttforretning! Kje, altså geitekillinger, som ikke skal bli melkekyr eller brukt i avel blir vanligvis avlivet rett etter fødsel. Trist og meningsløst.... Kostnadene ved å fôre opp bukkekje for kjøttproduksjon er så store, at det vistnok bare er så vidt dekker utgiftene. Veldig synd for kjøttet skal være en delikatesse. Jeg har aldri smakt det før, men det skal jeg altså nå. Blir spennende. Kommer nok tilbake med rapport :)

Dagens fangst:Lammekjøttdeigen har jeg planer om å bruke hver straks på pizza :)

Etter bondens markded
ble det som sagt en svipptur innom Le Palais des Thés og jeg fikk kjøpt igjen en av mine yndlignsteer, en type grønn te med frukt og roseblader. Lukter såååå godt, og smaker nesten like godt.Så bar det på loppis
, men da var vi alle 3 (og spesielt vesla) såpass mette på inntrykk at vi bare surra litt rundt og endte opp med en vaffel og ingen skatter. Men i morgen kommer en ny dag...!

3 kommentarer

Wildepilde

11.sep.2010 kl.23:16

sv. Aldri forseint å snu (;

Jo, på en måte føler jeg at jeg er heldig, men det er også utrolig vanskelig å skulle bestemme seg! Æff..

Jeg kjenner to som har gått den skolen! Er visst veldig bra. Hundetrener virker artig (:

Tenker på utdannelsen til canis jeg også, men blir sannsynligvis hundetrenerskolen til Turid Rugaas først. Tenk å kunne leve av å trene dyr da? Drømme..

Janicke

12.sep.2010 kl.12:32

Så ut som en koselig dag!!! Den tebutikken må jeg innom :-)

Veronica

13.sep.2010 kl.20:00

Bondens Marked var artig - men neste gang skal jeg være der TIDLIG. KAOSET det er etter 3 timer åpningstid orker jeg bare ikke. Fikk da prøvd neon småting, men pga jeg ikke visste når jeg skulle hjem MED BUSS (og prøvde å ha noe selvkontroll på lommeboka), så tørte jeg ikke å kjøpe noe særlig å ta med. Glad for det nå da jeg ble temmelig sein hjem...

Det blir helt klart flere på meg ihvertfall, og fikk også en smaksprøve på en te fra den butikken. Fristende greier!!

Skriv en ny kommentar


Share |

hits