HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Søndagskake: Raw Brownies







Brownies fritt for mel, melk, egg og vanlig sukker. Og i tillegg rå, dvs ikke varmebehandlet over 41 grader. Proppfull av næring og antioksidanter (rå kakao). Rett og slett en sunn kake du kan spise med meget god samvittighet.

Oppskriften er fra Sanabona
, men jeg brukte i tillegg til agave litt sukrin og palmesukker til jeg syns det var søtt nok. Tørketiden var også noe lengere enn 14 timer (kanskje 17-18) før jeg syns det var passe konsistens. Myk og god, men ikke for bløt. Omtrent som vanlig brownies.

Har du ikke dehydrator, kan du tørke det i ovnen på laveste temperatur og med ovnsdøra på gløtt.

Og, det ble akkurat like godt som det ser ut som! :)

7 kommentarer

Mjuuugly

12.sep.2010 kl.18:39

Oioioiii, ser fantastisk godt ut! :D

Janicke

12.sep.2010 kl.18:47

Ååååå den må prøves :-)

Mjuuugly

12.sep.2010 kl.21:05

sv: Agar kan brukes i alle varme retter, mens irsk mose er spesielt til raw food så vidt jeg har forstått. Man ødelegger mosen ved å rense den i varmt vann så da vil jeg tro den blir ødelagt av varm mat også, men jeg vet ikke. Så egentlig er begge flotte, på hver sin måte :)

Mjuuugly

13.sep.2010 kl.19:35

sv: Helt enig med deg! Men det er nok ikke spesielt "bra" å kjøpe kjøtt her heller siden kjøttet ofte er importert! :S

Mjuuugly

14.sep.2010 kl.15:33

sv: Ristede mandler funker sikkert bra, smaker jo mye bedre, men jeg har ikke prøvd :)

Ifølge bruksanvisningen skal man ikke vaske den med vann engang, ser ikke helt for meg hvordan man skal rengjøre den uten vann da men. Evt. kan man jo bruke foodprosessoren da :)

Kine - Get juicing

14.sep.2010 kl.22:15

mmm! veldig fristende!

Anita

16.sep.2010 kl.09:40

Nam, disse så jo kjempegode ut! Må bare si at dine ser mer fristende ut enn på bildet til Sanabona, hehe:)

Skriv en ny kommentar


Share |

hits