HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Helgens loppefunn

I helgen var det to loppemarkeder i nærheten her, og for en gangs skyld en rolig frihelg, så jepp, det ble loppemarked på meg både lørdag og søndag! :D Denne gangen uten mann og barn, bare meg og masse fine skatter. Og gjett hva som stod igjen blant slitene møbler søndag ettermiddag, klar for skroting:Det krevde 4 sterke menn, demontering av bil (takboks inni, ut med hundebur etc.) og en traktor før det sto på gårdsplassen hjemme, hihi. Planen var egentlig å ha det på soverommet, men det gikk bare ikke opp trappa. Så nå har vi et digert framskap i eik stående i stua. Det er egentlig altfor stort for stua vår, men skit au. Det måtte reddes...

Digert, men vakkert!

Av andre skatter ble det en pose med stoff (duker, brikker, gardiner etc). Jeg driver og småsamler på stoff med fine mønstere og farger, og har planer om å få i gang symaskina igjen snart. Hva det blir av stoffet er mer ukart foreløpig, kanskje blir det barneklær, bæretøy (mei-tai), vesker, lommebok, penal....

Er det ikke fint da?!

Et par kopper til samlingen min ble det også:Ja, og det ble noen nye leker til vesla også da, en trebuss, en kurv/ bur til kosedyr og noen nye klær til dokka.

Søte sant? :)

Nye leker var i hvertfall bra STAS.... :

<3 <3

Har du forslag til hva stoffet kan brukes til blir jeg veldig glad for innspill!!

7 kommentarer

Janicke

21.sep.2010 kl.12:26

Så mye fint! Lekkert skap!!!! Elsker loppiser men må ha en ryddedag her før jeg handler noe nytt (gammelt). Jeg også samlet stoff og har symaskin. Fikk aldri rotet meg til å sy så stoffet handlet hos fretex:-)Liker bedre å sitte med strikkepinner og heklenål. Spencer-kjole til små tuller er søtt da :-)

Anita

21.sep.2010 kl.13:01

Så mange fine loppefunn!:)

SV: Et tips er at du kan ta med noe sukkerfritt og hjemmelaget selv, f.eks. rå sjokolade, godterikuler eller grove eplemuffins. Det har jeg gjort flere ganger, og da får jo også folk se hvor godt det smaker selv om man ikke har noe sukker i. Ellers har jeg ofte også bare sagt i fra at vi ikke spiser det og det og folk blir vant til det etter hvert. Noe himling med øynene har jeg fått, men det tåler jeg. Jeg synes egentlig det er mye "spisepress" rundt omkring og det blir mye sukker i hverdagen med en bolle her og et kjeks der, da sier jeg heller fra og kutter det helt ut. Dessuten ser de jo at vi går ned i vekt og ser sunnere ut, så sist vi var hos svigers satte svigermor frukt og bær på bordet til oss, hehe:)

Anita

21.sep.2010 kl.13:10

SV: Nei, de er ikke økologiske, men jeg har aldri lyktes i å finne økologiske dadler i vanlige butikker. Men skal spørre dama i innvandrerbutikken neste gang jeg er der, hun har jo masse økologisk så rart jeg ikke har tenkte på det før:)

Mandelsmør er så utrolig godt! Ja, jeg lager av en hel pose om gangen og det blir jo bare et glass så det er ikke så mye:) Blir fort spist opp;)

Veronica

21.sep.2010 kl.19:26

fy så grelle kopper! Nei det er mye rart å få tak i på loppemarkeder og enda rarere ting faktisk tar med hjem! ;-)

Skapet måtte helt klart reddes ja. Vi redda nettopp et 4 år gammel kjøleskap. Hva er galt med verden?

Selv plukker jeg med kjøkkenutstyr og gamle kokebøker. Men det er seriøst 2 år siden sist jeg faktisk rakk et loppemarked. Enten jobber man ellers er man syk ellers er man et annet sted!! Må jo planlegge tre år i forveien tror jeg... NESTE skal jeg ha med, men skriver lokalavisa noe om loppemarked ut måneden? Nei. Så jeg vet ikke.

astrid katrine

21.sep.2010 kl.22:05

så masse fint:) eg o fant et fint gammalt stort skap på loppemarked ifjor:)

solveig

22.sep.2010 kl.10:43

Jeg synes de koppene var bare helt fantastiske! For å ikke snakke om skapet. Har du bilde av det da det kom på plass også? *nysgjerrig* Skal snart på loppis selv, og gleder meg. Digger sånne ting. Skatter i massevis, wee! Tøybitene kan du jo lage lappeteppe av, det er jo genialt nå på denne tiden av året. Eller sy grytekluter, fine julegaver det.

22.sep.2010 kl.21:00

Mange fine kupp her ja!! Morro på loppis!

Skriv en ny kommentar


Share |

hits