HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

ÉN ting om gangen, og noen bloggregler for meg selv

Ikke på lenge har jeg hatt så mye tid til disposisjon som akkurat nå, og ikke på lenge har jeg følt meg så stressa! Så mange ting som kunne, burde og skulle vært gjort.....jeg halser rundt, spiser foran data´n, koker noe på ovnen, begynner på noe annet, smårydder innimellom, tar bilde av lunsjen, hups der svei maten seg, sjekker noe på data´n før jeg glemmer det, sjekker mobilen, sjekker mail, sjekker kommentarer på bloggen, alt i ett rykende sett. Akkurat som om jeg ikke får pulsen ned igjen før jeg har henta vesla i barnehagen og jeg bare MÅ konsentrere meg om henne, og la alt annet bare må vente.

Konklusjon: noe må gjøres! Så jeg har nå bestemt meg for virkelig å gjøre ÉN ting av gangen. Inkludert det å sette meg ned (ikke foran data´n) når jeg spiser eller drikker te.

Og jeg ble ikke levert med altfor mye selvkontroll, så jeg tror det er nødvendig å lage noen bloggregler for meg selv, før dette tar helt overhånd... Det var jo aldri meningen at bloggingen skulle ta tid fra det den faktisk handler om. Nemlig sunn livsstil, god mat og god tid til å nyte den. Så her goes:

 


 

BLOGGREGLER:

  1. Maks 1 time blogging om dagen, inkludert skrive innlegg, sjekke andre blogger og kommentere egen og andres blogg, sjekke statistikk, bloglovin´og facebook.
  2. Søndag=bloggefri (og om mulig internettfri) dag.
  3. Aldri blogge/ være på data´n når vesla er hjemme og våken!

 


 

Punkt 1. er weeeeey gone i dag, men jeg begynner i morra.... nettopp. Så regn med litt mindre aktivitet fra meg framover.

Så nå skal jeg ta meg tid til å se det grønne pulveret synke til bunns i glasset før jeg drikker det, og før jeg i det hele tatt tenker på hva jeg skal gjøre etterpå!

Så, om du kan, ta deg tid, se deg om, det er en nydelig dag! (i Oslo i hvertfall)

Ses i morra, nå er tida ute :)

 

Marianne

 

5 kommentarer

Kine - get juicing

21.sep.2010 kl.16:19

hehe nei ikke alltid like lett det der, å gjøre en ting om gangen..:)

Lillian

21.sep.2010 kl.16:50

Pøh! Bare å melde seg inn i adhd-foreninga med det samme, Marianne... ;o)
greit med noen regler :))

Veronica

21.sep.2010 kl.19:32

En time syntes jeg var drøyt lite men hei, er jo ikke verre enn å øke etterhvert som jenta styrer seg selv litt mer. Grei regel å ikke styre med blogg osv når hun er hjemme da!

JEG, barnløs, ser viktigheten av at man gjør noe annet enn bare barn, barn barn hele tida og. Ser altfor mange (spesielt i 20årene!) som fordyper seg helt i ungen og som går rundt helt i ørska i åresvis og omtrent spør "hæ 11.sept hva er det?" for nyheter, verden rundt dem, alt bare gled forbi uten at de gadd å bry seg.

Man skylder barnet som en dag faktisk vil bli litt større og selvstendig å faktisk være der og faktisk kunne ha noe å bidra med. Dessverre vokste jeg opp i et veldig "tomt" hjem selv, ingen egne venner, interersser, kunne fortelle meg om noe som helst. JEG endte opp som underholdning for mora mi.

Lang kommentar, men jeg håper jo du ikke låser deg helt ute fra blogging osv :) Viktig å ha noe å gjøre mener nå jeg! Og gjørelister er mitt liv: Skriv ned alt du trenger å gjøre og fordel utover uker og dager. Man kan ha hundre tanker, på papiret ser det overkommelig ut!!

Nettisen

29.sep.2010 kl.16:25

Jeg ble litt inspirert av bloggreglene. Jeg har i grunnen ikke mulighet til å blogge med sønnen min i nærheten for han prøver å spise laptopen og taster i vei uansett hva jeg sier, men har innført forbud mot å ha pcen på så lenge han er tilstede og våken. Det er kjempedeilig :-)

Skriv en ny kommentar


Share |

hits