HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

I steden for

Vi har et kosthold som for mange inneholder mye rare og ukjente ingredienser. Det har vært en lang reise å komme dit vi er nå, og vi er ikke ved veis ende. Oppdager jo stadig nye ting både gjennom bøker og den uendelige verdensveven... Særlig når det gjelder rå (raw) mat har vi mye å oppdage enda vet jeg. Men jeg føler allikevel at vi har funnet fram til mye bra som jeg tror kommer til å være med oss videre i mange år framover. Mye har jeg alt vært innom på bloggen, men nå tenkte jeg å gå litt mer systematisk til vers. Planen er å lage en en serie med innlegg som skal hete "i steden for". Det skal være forslag til gode, og etter min oppfatning sunnere, alternativer til mat som inngår i et "vanlig norsk kosthold". Med oppskrifter og forslag til bruk der det er relavant.

Så, vil du være med så heng på!

6 kommentarer

Mjuuugly

25.sep.2010 kl.21:50

Oi så moro, dette blir spennende å følge med på videre! jeg hadde en plan om å ha en "bytt ut.... med...."-kategori, men den ble visst lagt på hylla. Dette blir moro :D

Silje Silje

25.sep.2010 kl.21:57

Dette blir spennende og se :-) Bra tiltak!

Veronica

25.sep.2010 kl.23:04

jeg funderer også å henge meg på noe slikt med nye privatloggen jeg ruger på. Alle lurer på hva jeg eter som ikke eter noe som helst "normalt" :P siden jeg unngår mange e-stoffer osv.

Så da skal jeg gi noe tips til "bytt ut ditt med bytt ut datt".

Kjempeflott ide du har! Jeg trenger også å lese mer om supermat. Penger er eneste som stopper meg da jeg ofte må gå med på å kjøpe ting han kjøper og han er en stabeis. Enkelt sagt.

Janicke

26.sep.2010 kl.09:26

Spennende :-) gleder meg!

Marianne

26.sep.2010 kl.13:36

Det blir nok mye gammelt nytt for dere men... kanskje noen overraskelser også! :)

Mjuuugly

27.sep.2010 kl.20:39

sv: Ja, det bør du prøve :D

Skriv en ny kommentar


Share |

hits