HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Monsterpakke

Siste vi fikk gjort før høstferien, pakking og trondheimstur, forkjølelse og spysjuke (i tilfelle du lurte på hvorfor det ikke var skjedd så mye her i det siste) var å få denne koselig pakken i posten! :
Det var litt sånn bursdagspakkesang til typen, gave til vesla for at det går så fint i barnehagen og gave til meg fordi jeg fortjener det, eller noe... hehe. Det var i hvertfall stor stas for store og små! :

Monsternøkkelringer laget av Silje Sandøy, damen bak Siljesreise. Var meningen at Vesla skulle ha sin på barnehagesekken, men den må stadig hektes av for å være med å leke, få (late)mat, legges i vogna med teppe på etc etc... ja ja. Den falt i hvertfall i smak :D

Hvis du vil ha et moster også, kan du se i Siljes nettbutikk på epla.no, den norske varianten av etsy.com. De finnes som smykker også. Veldig mye annet fint å finne på epla forøvrig, vel verdt en titt!

 

Blir ikke noe ukas øyeblikk i dag, så med dette ønsker jeg alle som er innom en supergod helg!!

3 kommentarer

Silje Silje

08.okt.2010 kl.15:24

Åå så morro! :-D Var forresten dumt vi ikke fikk møttes mens du var her, men jeg har vært i så elendig form at jeg knapt har vært utafor dør, var derfor jeg ikke tok kontakt. Vi får ta det igjen neste gang!

Silje Silje

08.okt.2010 kl.15:58

Nei uffda! Omgangsyke er slitsomme greier! Njæ, formen er ikke bra. Jeg vagler på kanten av å bli skikkelig forkjøla eller at det går over, og på dette mellomstadiet er jeg skikkelig slapp og kraftløs. Men fikk kamut hvetegress igjen for et par dager siden, og jeg tror jammen det gjør susen. Jeg ELSKER det hvetegresset! Jeg blir seriøst harmoisk inni meg når jeg drikker det, og får lyst å drikke det hele tiden! hehe.

Veronica

08.okt.2010 kl.17:01

Hehe så koselig, de monstrene er best!! Står høyt på lista her og men når hun legger ut nye så er jeg alltid blakk osv. Skal helt klart prøve å bruke noen kr av "her får du penger bruk til hva du vil"-gaver jeg vet jeg får til jul, på et par stykker.

Sykdom er aldri gøy, håpe dere holder dere friske resten av året da! God helg!

Skriv en ny kommentar


Share |

hits