HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Grønn melkGrønt vann har lenge vært et uttrykk hos oss, men nå gjør også grønn melk sitt inntog. Hver morgen drikker jeg et stort glass grønt vann, dvs vann med grønt pulver. I det siste har jeg brukt pureley greens fra pure planet i denne morgendrikken. Den inneholder pulver av byggress, havregress, kamutgress og alfalfagress, samt spirulina. Vesla derimot vil helst ha den i melk, dvs rismelk eller mandelmelk. Hun syns det er stor stas å putte oppi pulver, røre og drikke og styre på, og det slo meg at det er på en måte som o-boy! Jeg husker godt hvor stas det var, og tror det var like mye "se pulveret løse seg opp og røre"-syndromet som smaken det dreide seg om egentlig. Vesla vil i hvertfall ikke ha melk UTEN pulver om morgenen nå, hihihi. Når vi lager juice (som det har blitt altfor lite av i det siste, smekk på lanken) blander vi pulver i den. Men det er helt klart melk med pulver som er greia om dagen!

 

Får du i deg noe grønt om morgenen?

 

7 kommentarer

maja

20.okt.2010 kl.13:06

Hej! Detta höres intressant ut, smakar det gott? Var får man tag i detta pulver?

Janicke

20.okt.2010 kl.13:32

genialt:-)
det har jeg aldri tenkt på. ja noen dager 2 ganger i uka ca lager jeg en superstor grønn drink ;)

Mjuuugly

20.okt.2010 kl.21:59

Grønn melk, den var ny. Kan tro det er festlig :D

Solveig

20.okt.2010 kl.23:02

Hmm, dette har jeg aldri prøvd...(så det skal prøves). Selv blander jeg bittelitt spirulina og en teskje kamut hvetegress i eplejuice, samt happy delight okinawa (eller hva det nå heter) og shoter dette. Ikke så veldig godt, men effektivt :D

Silje Silje

21.okt.2010 kl.15:21

Haha, så arti lita taus :-) Jeg drikker mitt digre glass med kamut hvetegress og chlorella hver morgen.

giozi

22.okt.2010 kl.10:10

Wow green :D And how is his taste?

My girl is turning 3 next friday. Let me tell you yesterday I posted 3 costumes to a paper doll called Lulu that I did it.

Skriv en ny kommentar


Share |

hits