HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Nå blir det julesjokolade!

Hentet pakka mi fra økosjokolade i dag. To silikonformer; den ene med kakemenn og "godtestenger", og den andre med bjeller, stjerner og pakker. Gøyalt! I tillegg kjøpte jeg noe økologisk krydder som passer godt i julesjokolade, nemlig kanel, ingefær og chili. Økologisk kanel har jeg prøvd før og det går vanlig kanel en høy gang. Så mye mer smak! Man trenger derfor ikke like mye som med vanlig kanel og derfor er det faktisk ikke noe dyrere. Økologisk ingefær og chili har jeg til gode å prøve, men antar at det er superduperfantastiskgodt :)Jeg er utrolig glad i jula, men noen av de siste åra har det blitt så mye stress og kjas at jeg ikke har rukket å nyte den før den er over. Hvis julaften kommer for brått på og man omtrent har pakket inn siste pakke en halv time før de skal åpnes igjen, rekker man ikke å la roen senke seg og nyte hverken mat eller stemning. Det er bare trist. I år er jeg så heldig å ha litt mer tid til å glede meg, og det skal jeg gjøre masse av! :)

 

Gleder du deg til jul?

 

4 kommentarer

Veronica

16.nov.2010 kl.11:21

Så artige former og fristende krydder! Lurer på om man får tak i appelsinolje? Jeg hatet appelsinsjokolade før, så smakte jeg en økologisk med olje istedenfor "aroma" som man sikkert har i vanlige sjokolader.. og det var jo helt fantastisk godt!!

Nå har jeg også kjøpt en økologisk en med chili eller cayenne eller noe, det er lenge siden jeg har smakt!

lovelyliller: trening mm.

16.nov.2010 kl.13:03

åååh. jeg vil også ha silikonformer! har faktisk aldri smakt økologisk sjokkis o0

GRØNT VANN

16.nov.2010 kl.13:26

lovelyliller: trening mm.: Da har du noe godt i vente!

Janicke

16.nov.2010 kl.13:42

Å dette så veldig bra ut :-) Må få bestillt masse til jul nå! Kjenner meg igjen i masete juler. I år har jeg bestemt meg for å ha god tid og har begynt tidlig slik at jeg blir glad i jula igjen!!! Gleder meg masse :-) Skal få kjøpt økologisk kanel, takk for tips!!

Skriv en ny kommentar


Share |

hits