HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Gooseberry åpner nettbutikk i dag!

Som noen kanskje husker hadde jeg et innlegg om drikkeflaskene fra klean kanteen for litt siden. Nå får du kjøpt dem i en ny norsk nettbutikk, med premiære i dag faktisk, nemlig Gooseberry. Link til nettbutikken øverst på sida, og akkurat nå har de åpningstilbud med 10 % på alle produkter i hele desember, og ekstra tilbud på klean kanteen i dag! Det er ei venninne av ei venninne av meg som har starta firma. Her er hva de skriver om seg selv:

Gooseberry er et selskap som er opptatt av å hjelpe mennesker med å bli mer miljøbevisste. Vi er basert på en gård i Telemark, som vi har begynt å restaurerer. Vi kommer til å holde kurs i ulike ting som økologisk hagedrift, oppdrett av frittgående høns og tilbereding av raw food. Vi dyrker også økologiske frukter og bær som skal selges både som de er, og i form av frukt eller juice. På toppen av dette har vi en nettbutikk som selger våre produkter, i tillegg til flotte miljøvennlige og rettferdig produserte produkter fra hele kloden.Blir helt misunnelig jeg! For et drømmeliv.....

7 kommentarer

juli

02.des.2010 kl.08:10

hørest kjempebra ut!!!! :)

Janicke

02.des.2010 kl.08:36

Spennende :-) høres helt fantastisk ut!!!

Mjuuugly

02.des.2010 kl.15:45

sv: det er nok ingen dum ide nei! :)

Solveig

02.des.2010 kl.23:42

Så bra!! Husker innlegget ja og var jo i ferd med å bestille, helt til jeg oppdaga den dyre frakten. Jeg vil så gjerne ha en sånn flaske, men tror jeg skal bestille etter jul... Bedre råa da :-) Takk for tipset!

Line

03.des.2010 kl.10:41

Utrolig bra, lagt link til som favoritt.

Løvinnen

05.des.2010 kl.22:59

sv: Men hvorfor ikke velge et sunt alternativ i stedet for giftig plastikk?:) BPA gir ikke akkurat særlig grønt vann:p

Divamamma.com

06.des.2010 kl.12:12

Åh, høres helt fantastisk ut!

Skriv en ny kommentar


Share |

hits