HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Innpakningspapir

Snart er det jul, og det betyr pakker, massevis av pakker! Med nydelig glanset papir....
Vanlig innpakningspapir inneholder  så mye fargestoffer og så lite papirfiber at det ikke kan resirkuleres, og bør derfor etter min mening unngås.

Resirkulertbart gavepapir er for salg, men hva med å ta en tur byggevaren i steden. Der kan du få alt innpakningspapiret du kommer til å trenge de neste 10 åra for 60 kr! Jeg kjøpte en stor rull malebeskyttelsespapir på biltema! 36 kvm burde rekke en stund :)Jeg syns gråpapir er fint som det er. Med en hjemmesnekra pakkelapp, kanskje printet i en fin font og surret med hyssing. Ja, og tape er helt unødvendig.

Evt kan du jo prøve deg med potettrykk på gråpapiret. Morsomt for barna (og voksne) er det også! Eller du kan tegne på pakka, lime på et glansbilde, skrive på et dikt ect etc. Mange muligheter!
Syns du gråpapir er fint?

 

11 kommentarer

Therese Pettersen

10.des.2010 kl.02:13

JA! :-) Det bruker vi her hjemme og, synes det har en egen sjarm og jeg digger det :-) ++ at det er resirkulerbart, det er de små tingene som teller til slutt!

Victoria Rinde

10.des.2010 kl.02:14

elsker gråpapir, slik man kan pynte med andre ting og tang ^^,

Janicke

10.des.2010 kl.09:06

Vi har brukt gråpapir i mange år!! Ungene tegner og skriver på pakkene slik at vi slipper pakkelapper som detter av. Pynter med et fint silkebånd :-D superfint!!

Veronica

10.des.2010 kl.10:35

Ide! Er litt klistremerker ok? For jeg tenker at jeg har ikke sånn kjempelyst å pakke inn gave til mormor i avispapir, de på min egen alder og kanskje litt over vil jo skjønne at det er jo ikke papiret som er viktigst.. Men gråpapir med klistremerker er jo litt koselig vel? Og da får hele gjengen det.. (dvs, alle 5 jeg pakker inn til eller noe :P)

GRØNT VANN

10.des.2010 kl.11:01

Veronica: Et klistremerke eller to skulle vel gå bra :) Men hva med glansbilder da? Tror det er bedre. Man får jo julemotiver, engler etc. Kanskje mormor syns det er nostalgisk og fint?!

Marthe

10.des.2010 kl.11:31

Vi bruker også gråpapir.Ungene tegner på det,og mange som har fått gaver av oss har faktisk tatt vare på papiret fordi de syntes det var så fint.

Veronica

10.des.2010 kl.13:18

Måtte bare hive på meg tre lag klær og komme meg på storsenter, så det ble noen klistremerker, og forhåpentligvis et bra gråpapir.. regnet med at clas ohlson hadde men nei... tusen ruller fargerikt søppel hadde de... Og det på bokhandelet hadde bare tyske navn :S Uansett, jeg satser på det blir fint med littegrann fargerikt bånd og littegranne fargerike stjerner og nisser.

Det er de små valgene som til slutt teller! Satser på å bruke slikt papir fra nå av. Enig i at plastikkpapir ikke er noe vi burde bruke. Er noe dritt å pakke i også, synes jeg, så glatt og tynt. Tror kanskje jeg legger ut på bloggen om det også ;)

T

10.des.2010 kl.15:39

Jepp, her blir det også gråpapir i år -pyntet med silkesløyfebånd til voksne, og med en stripe av blafre sitt fine røde (resirkulerbare) rådyrpapir til barn. Pakkelapper har jeg ikke spekulert ut enda. I fjor brukte jeg pepperkaker noe som var stor suksess men veldig lite transportvennlig (knuser veeeldig lett) så i år må det bli noe annet. Jeg vurderer dymoen.

Helene

11.des.2010 kl.12:37

Jeg synes gråpapir er kjempefint, men selv pleier jeg å bruke avispapir på julegavene. Skrev et innlegg om det tidligere i uken :) Er kjekt å lese at andre også er opptatt av miljøvennlig innpakning. Blir nesten litt dårlig av hvor mye innpakkingspapir som forbrukes i julen...

God jul!!

Anne

12.des.2010 kl.00:56

Jeg er helt enig i at gråpapir er fint! Det er det jeg vanligvis bruker også, når jeg ikke pakker inn i tegneserier eller andre leste blader :)

DIVAMAMMA.COM

12.des.2010 kl.12:17

Ja, jeg synes også gråpapir er flott :-) Finere enn vanlig julepapir igrunn..

Skriv en ny kommentar


Share |

hits