HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

Vi juicer igjen!

Juicer´n har fått stå i ro en stund med jul og det hele, men det er det slutt på nå! Det som er så rart er at når man først er i gang med å juice, blir man helt hekta. Må ha det hver dag. Bare må ha det... Det er så friskt og fantastisk, og kan overhodet ikke sammenlignes med kjøpejuice! Ferskpresset juice er fullt at vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber. En frisk frukt- og grønnsaksjuice hjelper også kroppen med å kvitte seg med giftstoffer.

Har du barn som ikke er så flink til å spise grønnsaker, ja da er juice (og smoothie) løsningen. Gulerot og eple f.eks. er en klassiker. Eple eller pære med salat, spinat og litt spirer smaker også nydelig. Agurk kan man lett ha i det meste på grunn av den milde smaken. Rødbete gir dessuten en fantastisk flott lillarød farge og har en mild smak. Prøv deg fram og lag juicer i knallfarge! Gøy :)

Gulerot=Orange

Jordbær og paprika=rød

Blåbær og druer=blå

Rødbete=lilla

Spinat=grønn

Melon, eple, mango og gul paprika=gul

 

Vi har hatt for vane å lage juice om morgen før frokost, og det prøver vi å holde på nå selv om jeg er tilbake i full jobb. Det vil si litt strammere tidsskjma om morgen.... Løsningen er å rense og dele opp ingrediensene til juicen om kvelden og legge dem i en tett pose i kjøleskapet. Da er det bare å stappe dem i juiceren om morgenen og så er den ferdig på 1 min. Prossessen med å putte dem i maskinen og se det bli juiceer dessuten morsomt for store å små. En fin måte å våkne til liv på :)

Stikkord:

9 kommentarer

Solveig

16.jan.2011 kl.17:15

Fin blogg du har. Mange fine oppskrifter. Likte den sjokolande oppskrifta, synes også nemleg at Bounty sjokolande er kjempe godt. Dette trur eg er ein blogg eg skal følgja med på. Sjekk ut min vist har llyst

lovelyliller:)

16.jan.2011 kl.18:46

mmm så deilig og innbydende farger! :D

Adele

16.jan.2011 kl.20:52

Hei.

Fantastisk blogg!

Hvilken juicemaskin bruker du? Jeg har lyst til å kjøpe meg en, men blir litt forvirret i et hav av produkter:)

Anita

16.jan.2011 kl.21:18

Å, jeg er bare såå glad i juicemaskinen min! Har brukt den hver eneste dag siden jeg kjøpte den i romjula:D Juicene dine ser nydelige ut;)

GRØNT VANN

16.jan.2011 kl.23:57

Adele: Jeg har en magimix cuisine 5200 kjøkkenmaskin. Med den fulgte det en saftsentrifuge. Funker fint og juicer det meste, men er litt vanskelig å vaske... Om jeg bare skulle kjøpt en juicer ville jeg gått for phillips sin. Ser mange som anbefaler den. Hadde egentlig planer om å kjøpe den selv, men så endte jeg opp med kjøkkenmaskin i steden :p

tantebleik

17.jan.2011 kl.09:44

Pakken ifrå bleieboda kom for noken veke sida! ;) kjempekjekt å vinne sånne produkt!! :) ha en fin dag! :)

Janicke

17.jan.2011 kl.12:12

Ser supert ut!! Står øverst på ønskelista!!

Adele

17.jan.2011 kl.23:52

Tusen takk! Da blir det snart juice her i huset også:)

Marthe

18.jan.2011 kl.21:46

Jeg hadde en saftsentrifuge for noen år siden,men den ble gitt bort fordi jeg aldri brukte den.Angrer skikkelig på det,for jeg elsker jo ferskpresset juice.Må få tak i en nye en snart!

Smart med fargeideene:)

Skriv en ny kommentar


Share |

hits