HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

juli 2010

Nepe til middag

Da har jeg fått testa ut nepe (jf tidligere innlegg denne uka) og det var godt! Prøvd både som tilbehør til fisk og i gryterett med kylling. Begge deler funka fint, men smaken kom kanskje best til ...

Luksusfrokost

Det har ikke blitt noen større feriereise på oss i år, så da må man lage hotellfrokosten sjøl. Den ultimate frokosten fikk jeg på feietur i Århus en gang, alt jeg ønsket meg på en gang. Egg, bacon,...

Stikkelsbær, urtete og ny kokebok

Etter en regnværsdag med mye innlek (les rot over alt!) og både brødbaking og middagslaging så huset totalt bomba ut i kveld. Etter en time med rydding bare sa jeg takk for meg, feide unna det som ...

Din nepe!

Nepene er her! Og jeg har akkurat sikret meg en bunt fra coop. De minner meg sånn om barndommen, da vi pleiede å dyrke dem i hagen. Husker at de var gode å knaske på, serlig de som ikke hadde blitt...

Hyttedrøm

Ordet "hytte" er ikke (lenger) synonymt med enkel standard og urørt natur. Det skal være komfortabelt, lettvint og gjerne rett ved alpinsenteret. Gjerne med boblebad og bredskjerm. Et mon...

Tjukkmjølk

Jeg holder meg (og vesla) for det meste unna melk og melkeprodukter fordi jeg ikke tror det er så sunt som det sies, og fordi jeg godt kjenner det på kroppen om jeg har fått i meg melkemat. Oppblås...

Bevisst blogger

Jeg har blitt en bevisst blogger! Dvs det har jeg jo vært hele tiden, men nå "offsielt" sett. Dette er en fane laget av nettstedet grønn&skjønn, som igjen er underlag firmaet Green Spirit...
hits