HJEM OM KATEGORIER ARKIV LINKER FJESBOK

desember 2010

Nougatkuler til jul

Disse kulene er kjempegode og de er lette å lage, i motsetning til fylte sjokolader som krever bitte litt øvelse. Kulene er laget uten melk og vanlig sukker, men her gjør du jo som du vil selv. Bru...

Julesalat, igjen

Helt dilla på salat om dagen, mye takket være min nye, o så fantastiske, og allerede velbrukte peel appeal. En liten nett sak som skreller frukt og grønnasker i fine strimler. Jeg bruker den mest p...

Julesalat før julebord

Før man drar på julebord, eller fest forøvrig har jeg (smertelig) erfart at det er lurt å ha spist litt på forhånd. Festing på tom mange er skjeden særlig smart. Humøret går raskt opp og raskt ned ...

{this moment} 171210

{this moment} - A Friday ritual. A single photo - no words - capturing a moment from the week. A simple, special, extraordinary moment. A moment I want to pause, savor and remember. If you're inspi...

Bønner og linser

Jeg har ambisjoner om å lage mer vegetarisk mat framover, og denne lille perlen av en kokebok fikk jeg til burdagen min: Boka har et variert utvalg retter med inspirasjon fra midtøsten, asia og ...

Casa Reciclada para Playmo!

Jeg er veldig i gjenbruksmodus om dagen, og i går kom jeg over en kjempesøt blogg som heter Reciclando en la escuela. Altså gjenbruk i skolen. Den er på spansk, men vi har da alltids google transla...

Konkuranse hos matpakkebloggen

En ny og spennende blogg er oppe og går, nemlig matpakkebloggen! Der vil det som navnet tilsier komme inspirasjon på matpakkefronten. Hun er også forhandler av disse greie boksene i giftfritt mater...

Smoothie uten blender

Tenkte å lage meg smoothie til kvelds, men i steden for å blende ingrediensene bare delte jeg dem opp å hadde dem i en skål. Så det er jo ikke smoothie da, men mer som en slags fruktsalat/ frokostb...

{this moment} 101210

{this moment} - A Friday ritual. A single photo - no words - capturing a moment from the week. A simple, special, extraordinary moment. A moment I want to pause, savor and remember. If you're inspi...

Innpakningspapir

Snart er det jul, og det betyr pakker, massevis av pakker! Med nydelig glanset papir.... Vanlig innpakningspapir inneholder så mye fargestoffer og så lite papirfiber at det ikke kan resirkuleres...

Mozartkuler

Disse ble til i løpet av sjokoladeworkshopen før bursdagsmaratonet i forrige uke. Myk sjokoladenougat (uten nøtter) i midten, marsipan rundt og trukket med rå sjokolade. Rågodt! Marsipanen er lage...

Snuppeluras 2-årsdag

På fredag ble snuppelura, tidligere vesla, 2 år!! Det ble feiret med en matboks full med sjokolade til alle barna i barnehagen. Bål, pølsegrilling & gløgg, rosa blomster & kake (oppskrift her), ven...

Dagens lunsj

Elsker min nye peel appeal... Litt squash- og gulrot-"spagetti" med avokado, reker og en god dryss hampfrø. Olivenolje, sitron, salt og pepper. + Knekkebrød med mandelsmør, masse mandelsmør :) N...

Gooseberry åpner nettbutikk i dag!

Som noen kanskje husker hadde jeg et innlegg om drikkeflaskene fra klean kanteen for litt siden. Nå får du kjøpt dem i en ny norsk nettbutikk, med premiære i dag faktisk, nemlig Gooseberry. Link ti...

Sjokolade med mykt sjokoladenougatfyll

Jeg har ekprimentert en del med fylte sjokolader i det siste. Ideene kommer fra andre bloggere, men jeg også fra vanlig sjokolade og konfekt. Og eget tankespinn :) Mulighetene er uendelige, og det ...
hits